Pasha maitsega kohupiimakook liiva- ja biskviitpõhjal. Põhjade vahel pirni- õunatäidisekiht. Pealt kaunistatud oranžide ja kollaste šokolaadikrussidega.
Pärmitaignast kohupiimatäidisega saiake, toote keskel rikkalik võiga kohupiim.
Krõbedal küpsisepõhjal biskviittort, millele annab erilise maitsenüansi troopiliste viljade maitseline krõbekiht ja Marc de Champagne lisandiga passioni-virsiku vahukreem. Tordi pealispind kaunistatud valge ja pronksivärvi magusa kattega ning glasuuridekooridega.
Küpsisepõhja katab karamelli krõbekiht, millele on valatud pirnimaitseline vahukreem pirnitükkidega ning karamelli vahukreem karamellitükkidega. Tordi pealispind on kaetud karamelligeeliga ning kaunistatud glasuuritriipude, karamellikuubikute ja tumedate pärlitega.
Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega. Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör. Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.
Liivapõhi ja šokolaadine keeksikiht on ühendatud marjamaitselise krõbekihiga. Keeksikiht on omakorda kaetud valge šokolaadi- ja mustasõstra vahukreemiga. Tordi pealispind on kaunistatud mustasõstraželeega, millele lisab efekti südamekestega muster.
Pehmel tumedal biskviidil roosa jõhvika- ja valge riivleiva hapukoorekreem. Pealt kaetud tumeda riivleivapuruga ning kaunistatud jõhvikajahuga.
Pehmel tumedal biskviidil roosa jõhvika- ja valge riivleiva hapukoorekreem. Pealt kaetud tumeda riivleivapuruga ning kaunistatud jõhvikajahuga.
Hõrgul keeksipõhjal kerge kreemjas passioni-kohupiimakreem, mis on kaetud õhulise põletatud dekoratiivse sefiiriga.
Biskviidipõhjale määritud kirsitäidis ja biskviidi vahele kihistatud kirsi-toorjuustukreem. Katteks šokolaadimaitseline ganashe. Kaunistatud kreemi- ja kaunistuselementide ning šokolaadipuistega.
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Punast värvi biskviidid on kihitatud marja pralinee krõbekihiga. Maitset annab kohupiimakreem ning värskust lisavad vaarikad ja puuviljatäidis. Kaetud magusa valge kattega ja kaunistatud glasuurist lehekestega. Kaunistusele lisavad värvi roosad täpid ja punane puru.
Miniversioonis klassikaline tosca kook rabarberi ja mandli-aprikoosi kattega.
Miniversioonis klassikaline tosca kook kohupiima ja mandli-jõhvika-aprikoosi kattega.
Miniversioonis, suus sulav, pealt pehme ja seest šokolaadiga fondant-koogike.
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Kakaobiskviidid on kihistatud šokolaadimaitselise kreemi ja kirsimoosiga. Tort on kaetud kisiželeega ja kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud punase biskviidi- ja šokolaadipuistega.
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Maasika-rabarberitäidise ja õhulise jogurtimaitselise kreemiga heledast biskviidist rullbiskviit. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Õhulise vaarikakreemiga rullbiskviit lillast biskviidist, mille värv on saavutatud taimsete ekstraktidega. Hapukoorest ja vahukreemist täidis on maitsestatud vaarikamoosi ja külmkuivatatud vaarikatega. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Lilla- ja heleda biskviidikihi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.
Šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe soolakas pralineekiht valge šokolaadi, küpsisepuru ja mandlitega. Peal naturaalse mangopüreega maitsestatud toorjuustukreem. Kook on kaunistatud oranžika mangoželeega.
Neljast lehttainakihist šokolaadi-keedukreemiga kook, ühe kihi vahel jõhvikamoos. Pealt kaetud lehttainapuru ja kakaoga.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Liivapõhjal küpsetatud mustriline plaadikook, mille kate sisaldab maitsestamata jogurtit ja kohupiima ning üks osa täidisest on maitsestatud rummipastaga.
Mahlase õunaga magushapu ahvatlus. Küpsetatud keeksiline kook, kaetud õunatükkide ja hapukate pohladega, maitsestatud suhkru-kaneelipuistega. Kaunistuseks tuhksuhkur. Kook ei sisalda loomset päritolu koostisosi ning sobib veganitele.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Biskviittaignal kohupiimakreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud tuhksuhkruga. Magus suutäis kõigile!
Kakaokreemiga rullbiskviit tumedast biskviidist. Pealispind kaunistatud tumedate šokolaadiglasuuritriipudega.
Kahe šokolaadibiskviidi vahel on toorjuustu-kakaokreem, mille keskel annab tordile värskust mustasõstratarretis. Tort on kaetud šokolaadiglasuuriga. Pealispind kaunistatud talvele omaste dekooridega: jõulutäht, kuusekäbid ja valged pärlid.
Biskviit on kihistatud maasikate ja maasikamaitselise kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud kiivilõikude ja maasikatega. Külg kaetud kookoshelvestega.
Pehme ja mahlane kahe kreemiga mustikakook. Taimeekstraktidega värvitud lillade biskviitpõhjade vahel õhuline mustikajogurti-, hapukoore ja vahukoorekreem. Pealispind kaetud mustikate, mustikapüree ja želeega.
Laktoosivaba! Magushapu küpsetatud kook rabarberimoosi ja rabarberitükkidega, pealt kaetud puruga.
Mahlane kook, milles keeksi- ja biskviitpõhja vahel rabarberilisandiga vahukoorekreem, koogi pealispinnal maasikaviilud ja punane želee.
Laktoosivaba! Küpse õuna ja vaniljemaitselise kreemiga küpsetatud keeksiline kook, kaetud vaniljemaitselise kreemi, hapukate õunatükkide ja streeslipuruga.
Heledal biskviitpõhjal valge kohupiimakreem ja õrnalt oranžikas aprikoosimaitseline kohupiimakreem. Kook on pealt kaetud aprikoosiželeega.
Lillal taimeekstraktidega värvitud biskviitpõhjal hele küpsisemaitseline hapukoorekreem ja roosa õhuline vaarika-vahukreem. Pealt kaunistatud jõhvikajahuga.
Biskviittaignal jõhvikamaitselise vahukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud vaniljeglasuuriga. Naudi jõhvika kargust!
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.
Pärmi-lehttainast kringel vaarika vahukreemitäidisega. Pealt kaunistatud valge glasuuriga.
Pärmi- lehttaigna kringel rikastatud vahukreemi ja rosinatega. Tõelistele maiasmokkadele!
Päikesekollase sisuga klassikaline Keeks sobib hästi hommikukohvi kõrvale ja külalistele pakkumiseks.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.
UUS! Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel, täidetud kakao-pähklikreemitäidisega ning vaarikamoosi ja vahukreemi seguga. Kaunistatud roosa tuhksuhkruga.
Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel, mis on täidetud mandlimartsipanitäidise ning vahukoore ja vahukreemi seguga. Kaunistatud valge tuhksuhkruga.
Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel on täidetud vahukoorega. Kaunistatud tuhksukruga.